Защо да посетите BEGE ?
BEGE е едно от най-важните събития в онлайн, игралната и развлекателната индустрия в Европа. Всяка година то привлича все повече изложители от различни сектори на развлекателната индустрия, които желаят да демонстрират новите си продукти и решения.

Срещнете се с лидерите в производството на игрални съоръжения като Novomatic, Merkur Gaming, EGT, EGT Interactive, Amatic, Betconstruct, Apex, CT Gaming, CT Interactive и много други от цяла Европа. BEGE е най-добрият начин да бъдете в крак с последните иновации, да ги тествате и да се убедите лично в предимствата им.

Научете повече за българския пазар и новите възможности за развитие. Разкрийте огромния потенциал на България да предложи на туристите и посетителите някои от най-добрите съоръжения и условия за отдих, развлечения, уелнес и игрални забавления. Запознайте се с новите възможности, предоставяни от бързо развиващия се онлайн сектор в страната.

Станете част от изложението, за да създадете нови бизнес връзки или да бъдете в крак с вашите колеги и конкуренти от бранша. Включете се в дискусиите по актуални теми, насладете се на партито на организаторите и още много други възможности. BEGE събира под един покрив елита на развлекателната индустрия, така че не пропускайте шанса си да бъде част от него!

Работно време за посетители
Очаквайте скоро!